MIRË SE VINI NË DYQANIN DECOFIRE

DecoFire merr përsipër dërgimin e porosisë tuaj në bashkëpunim me Qendrën e Korrierëve. Ju keni mundësinë të merrni produktet që keni zgjedhur në zonën tuaj në të gjithë Shqipërinë.

Tarifa e Transport për porosi ONLINE , dhe Zonat e Mbulimit

Të gjitha Qytetet në Shqipëri
Kosto 3 Euro, Pesha deri 5Kg, Koha Brenda 2-3 ditëve

KUJDES: PËR PRODUKTE QË KALOJNË MBI 5KG PESHA DO TË KETË SHTESË TRANSPORTI PREJ 0.5 EURO/KILOGRAM
Shportë0
Nuk ka asnjë produkt në shportë!
Vazhdoni blerjet
Kreu Shitore Llogaria