MIRË SE VINI NË DYQANIN DECOFIRE

Add a little FIRE to your life!

Elemente zjarri për ambient dhe bukuri, brenda & jashtë…

Rreth DECOFIRE.AL

DECOFIRE.AL është pjesë e grupit të firmës THERMOTILE dhe specializohet në sektorin e shitjeve on-line të oxhakëve dekorative me Bio-Ethanol, Korrent & Gaz.
Në faqën interneti tonë të re mund të gjeni në shitje një gamë të madhe prej këtyre produkte me djegje 100% ekologjike dhe cilësi të lartë si edhe në çmime të konkurueshme.

Karakteristikat kryesore të produkteve tone janë si më poshtë:

  • Oxhakët dekorative ndodhen nëpërmjet atyre që kanë ndikimet më të pakta në ambient.
  • Oxhakët dekorative janë të parrezikshëm në përdorim të brandshëm dhe të jashtëm.
  • Cilësia e oxhakëve është maksimale.

Jemi gjithmonë në dispozicionin tuaj për t’ju informuar, shpjeguar dhe ndihmuar në vendimin tuaj përfundimtar.

Premtimet tona

Ofrojmë një shumëllojshmëri opsionesh
  • Ju mund të gjeni pothuajse gjithçka që ju nevojitet përmes një shumëllojshmërie të madhe produktesh me vetëm disa klikime
  • Ofrojmë mundësi dërgimi ku të dëshironi, në të gjithë Shqipërinë
Bëjmë gjërat më të lehta për klientët tanë
  • Përdorim teknologji të reja, duke e bërë përvojën e blerjeve të lehtë për të gjithë
  • Ju japim të gjithë informacionin që ju nevojitet në çdo hap drejt tregut
Respektojmë kohën e dorëzimit
  • Kemi bashkëpunim ekskluziv me kompani korriere për dërgesat e produkteve tona
  • Punojmë me kompani që janë të famshëm për besueshmërinë e dërgesave të tyre

Vlerat tona

Besueshmëria

Mbajmë premtimin tonë.

Zhvillimi

Punojmë me interes dhe kuriozitet për atë që mund të na bëjë më të mirë.

Besnikëria

Çfarëdo që bëjmë, e bëjmë me kujdes dhe ndjeshmëri.

Fleksibiliteti

Përshtatemi shpejt.

Shportë0
Nuk ka asnjë produkt në shportë!
Vazhdoni blerjet
Kreu Shitore Llogaria