MIRË SE VINI NË DYQANIN DECOFIRE

Rreth kësaj politike të cookie-ve

Kjo Politikë e Cookie-ve shpjegon se çfarë janë cookie-t dhe si i përdorim ato, llojet e cookie-ve që përdorim, d.m.th., informacionin që mbledhim duke përdorur cookie-t dhe si përdoret ai informacion, dhe si të kontrollohen preferencat e cookie-ve. Për informacion të mëtejshëm se si ne përdorim, ruajmë dhe mbajmë të sigurta të dhënat tuaja personale, shihni Politikën tonë të Privatësisë.

Ju mund të ndryshoni ose tërhiqni miratimin tuaj në çdo kohë nga Deklarata e Cookie në faqen tonë të internetit
Mësoni më shumë se kush jemi ne, si mund të na kontaktoni dhe si i përpunojmë të dhënat personale në Politikën tonë të Privatësisë.
Pëlqimi juaj zbatohet për domenet e mëposhtme: decofire.al

Çfarë janë cookies?

Cookies janë skedarë të vegjël teksti që përdoren për të ruajtur pjesë të vogla informacioni. Ato ruhen në pajisjen tuaj kur faqja e internetit ngarkohet në shfletuesin tuaj. Këto cookie na ndihmojnë ta bëjmë faqen e internetit të funksionojë siç duhet, ta bëjmë atë më të sigurt, të ofrojmë përvojë më të mirë të përdoruesit dhe të kuptojmë se si funksionon faqja e internetit dhe të analizojmë se çfarë funksionon dhe ku ka nevojë për përmirësim.

Si i përdorim cookies?

Si shumica e shërbimeve online, uebfaqja jonë përdor cookie të palëve të para dhe të palëve të treta për disa qëllime. Cookie-t e palës së parë janë kryesisht të nevojshme që faqja e internetit të funksionojë në mënyrën e duhur dhe ato nuk mbledhin asnjë nga të dhënat tuaja personale të identifikueshme.

Cookie-t e palëve të treta të përdorura në faqen tonë të internetit janë kryesisht për të kuptuar se si funksionon faqja e internetit, si ndërveproni me faqen tonë të internetit, duke i mbajtur shërbimet tona të sigurta, duke ofruar reklama që janë të rëndësishme për ju dhe në përgjithësi duke ju ofruar një përdorues më të mirë dhe të përmirësuar. përjetoni dhe ndihmoni në përshpejtimin e ndërveprimeve tuaja të ardhshme me faqen tonë të internetit.

Çfarë lloje të cookies përdorim ne?

Thelbësore: Disa cookie janë thelbësore që ju të jeni në gjendje të përjetoni funksionalitetin e plotë të faqes sonë. Ato na lejojnë të mbajmë sesionet e përdoruesve dhe të parandalojmë çdo kërcënim sigurie. Ata nuk mbledhin ose ruajnë asnjë informacion personal. Për shembull, këto skedarë “cookie” ju lejojnë të identifikoheni në llogarinë tuaj dhe të shtoni produkte në shportën tuaj dhe të bëni pagesën në mënyrë të sigurt.

Statistikat: Këto cookie ruajnë informacione si numri i vizitorëve në faqen e internetit, numri i vizitorëve unikë, cilat faqe të sajtit janë vizituar, burimi i vizitës, etj. Këto të dhëna na ndihmojnë të kuptojmë dhe analizojmë se sa mirë funksionon uebfaqja dhe ku ka nevojë për përmirësim.

Marketingu: Faqja jonë e internetit shfaq reklama. Këto cookie përdoren për të personalizuar reklamat që ju shfaqim në mënyrë që ato të jenë kuptimplote për ju. Këto cookie na ndihmojnë gjithashtu të mbajmë gjurmët e efikasitetit të këtyre fushatave reklamuese.
Informacioni i ruajtur në këto cookie mund të përdoret gjithashtu nga ofruesit e reklamave të palëve të treta për t’ju shfaqur reklama edhe në faqet e tjera të internetit në shfletues.

Funksionale: Këto janë cookies që ndihmojnë disa funksione jo thelbësore në faqen tonë të internetit. Këto funksione përfshijnë futjen e përmbajtjes si video ose ndarjen e përmbajtjes së faqes në internet në platformat e mediave sociale.

Preferencat: Këto kuki na ndihmojnë të ruajmë cilësimet tuaja dhe preferencat e shfletimit, si p.sh. preferencat e gjuhës, në mënyrë që të keni një përvojë më të mirë dhe efikase në vizitat e ardhshme në faqen e internetit.

Lista e mëposhtme detajon cookie-t e përdorura në faqen tonë të internetit.

CookieDescription
cookielawinfo-checkbox-analyticsKjo kuki është caktuar nga shtojca GDPR e Miratimit për Cookie. Kuki përdoret për të ruajtur miratimin e përdoruesit për skedarët e skedarëve në kategorinë "Analytics".
cookielawinfo-checkbox-functionalKuki është caktuar me miratimin e skedarëve GDPR për të regjistruar miratimin e përdoruesit për skedarët e skedarëve në kategorinë "Funksionale".
cookielawinfo-checkbox-necessaryKjo kuki është caktuar nga shtojca GDPR e Miratimit për Cookie. Cookies përdoren për të ruajtur pëlqimin e përdoruesit për cookies në kategorinë "Të nevojshme".
cookielawinfo-checkbox-othersKjo kuki është caktuar nga shtojca GDPR e Miratimit për Cookie. Cookie përdoret për të ruajtur miratimin e përdoruesit për cookie-t në kategorinë "Të tjera.
cookielawinfo-checkbox-performanceKjo kuki është caktuar nga shtojca GDPR e Miratimit për Cookie. Kuki përdoret për të ruajtur miratimin e përdoruesit për skedarët e skedarëve në kategorinë "Performanca".
viewed_cookie_policyKuki është vendosur nga shtojca e Miartimit për Cookie GDPR dhe përdoret për të ruajtur nëse përdoruesi ka pranuar ose jo përdorimin e skedarëve të personalizimit. Nuk ruan asnjë të dhënë personale.

Si mund të kontrolloj preferencat e cookie-ve?

Nëse vendosni të ndryshoni preferencat tuaja më vonë përmes sesionit tuaj të shfletimit, mund të klikoni në skedën “Privatësia dhe Politika e Cookie” në ekranin tuaj. Kjo do të shfaqë përsëri njoftimin e pëlqimit që ju mundëson të ndryshoni preferencat tuaja ose të tërhiqni plotësisht pëlqimin tuaj.

Përveç kësaj, shfletues të ndryshëm ofrojnë metoda të ndryshme për të bllokuar dhe fshirë cookie-t e përdorura nga faqet e internetit. Ju mund të ndryshoni cilësimet e shfletuesit tuaj për të bllokuar/fshirë cookies. Për të mësuar më shumë rreth mënyrës së menaxhimit dhe fshirjes së cookies, vizitoni wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Shportë0
Nuk ka asnjë produkt në shportë!
Vazhdoni blerjet
Kreu Shitore Llogaria