MIRË SE VINI NË DYQANIN DECOFIRE

Ju mund të kryeni me lehtësi dhe shpejt pagesën e porosisë tuaj duke zgjedhur një nga mënyrat e mëposhtme:

Dërgesë bankare e drejtpërdrejtë

Bëjeni pagesën tuaj drejtpërsëdrejti te llogaria juaj bankare. Ju lutemi, si referencë të pagesës përdorni ID-në e Porosisë tuaj. Porosia juaj nuk do të dërgohet para se fondet të kenë hyrë në llogarinë tonë.

Para ne dore gjate dorëzimit

Ju mund të paguani për porosinë tuaj me para në dorë pas marrjes nga kompania bashkëpunuese e transportit.

Të gjitha çmimet e produkteve në DecoFire përfshijnë TVSH-në ligjore.
Shportë0
Nuk ka asnjë produkt në shportë!
Vazhdoni blerjet
Kreu Shitore Llogaria