MIRË SE VINI NË DYQANIN DECOFIRE

Oxhakë Dekorative Të Pastër & Pa Tym

Aroma Dhome

Blini Tani

Bio-Etanol

Blini Tani

Oxhakë Elektrike

Blini Tani

Oxhakë me Bio-Etanol

Blini Tani

Burners

Blini Tani

Free Standing

Blini Tani

Table Tops

Blini Tani

Oxhakë me Gaz

Blini Tani

Exterior

Blini Tani

Bio-Etanol

Bioetanoli, një lëndë djegëse e rinovueshme e krijuar përmes fermentimit të sakarinës dhe përbërësve të niseshtës së nënprodukteve bimore - kryesisht kallami i sheqerit, patatet, drithërat dhe sana - ka një gjurmë mjedisore neutrale.

Përveç nxehtësisë, djegia e bioetanolit gjeneron vetëm avull uji dhe dioksid karboni (CO2), duke i bërë vatrat e zjarrit me bioetanol praktikisht pa erë. Kjo e bën aspirimin e tymit krejtësisht të panevojshëm.

Bioetanoli krijon një flakë të bukur, të gjallë, praktikisht pa erë apo mbetje kur përdoret në pajisjet bioetanoli.

Blini Tani

Produkte të reja

50 % OFF

"La Vela" SPARTHERM

Përfitoni tani nga ofertën prezantuese...

Produktet më të shitur

Oxhak Elektrik

Një oxhak elektrik është një zgjidhje e këndshme dhe e lehtë për të krijuar efektin e një zjarrit. Oxhakët mund të përdoren për dekorim por zakonisht kanë edhe funksion ngrohjeje. Shumica e vatrave të zjarrit janë të pajisura me disa nivele ndriçimi dhe ngrohjeje dhe mund të përdoren me telekomandë.

Një oxhak elektrik është plotësisht pa mirëmbajtje, kjo është arsyeja pse ata u bënë kaq të njohur në një kohë të shkurtër. Oxhakët elektrike të gjeneratës së re funksionojnë me drita ekonomike LED. Të gjitha vatrat LED përdorin një minimum energjie kur përdoren vetëm si oxhak dekorativ.

Një oxhak elektrik nga është një zgjedhje ekonomike dhe miqësore me mjedisin!

Blini Tani

Blog

Oxhak Elektrik

Një oxhak elektrik është një zgjidhje e këndshme dhe e lehtë për të krijuar efektin e një zjarrit. Oxhakët mund të përdoren për dekorim por […]

Lexoni më shumë… from Oxhak Elektrik

Bio-Etanol

Bioetanoli, një lëndë djegëse e rinovueseve e krijuar përmes fermentimit të sakarinës dhe përbërësve të niseshtesë së nënprodukteve bimore – kryesisht kallami i sheqerit, patatet, […]

Lexoni më shumë… from Bio-Etanol

Oxhakë Bio!

Oxhaku i bioetanolit, oxhaku i së ardhmes! Jeni ngopur me mbetjet e krijuara nga oxhaku juaj? Dëshironi të humbisni më pak kohë duke pastruar oxhakun […]

Lexoni më shumë… from Oxhakë Bio!

Produkte të shikuara së fundmi

Nuk ka asnjë artikull që keni parë kohët e fundit.

Blerj të lehta

Kategoritë e detajuara.

Transport i shpejtë

Për të gjitha produktet në stok.

Pagesë e Sigurt

Ne garantojmë pagesë të sigurt.

Ndihmë për Klientin

Ndihmë dhe konsulencë e vazhdueshme.

Shportë0
Nuk ka asnjë produkt në shportë!
Vazhdoni blerjet
Kreu Shitore Llogaria