MIRË SE VINI NË DYQANIN DECOFIRE

Oxhakë me Gaz

Filtroji
 • Bio-Etanol Bionlov 1 L

  Ka stok

   5.50

  Siguria e karburantit Bionlov® Premium është certifikuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik PZH.

  • 100% origjinë bimore
  • 96-96,6% alkool etilik
  • Pastërti farmaceutike
  • Shumëdistiluar
  • Transparent dhe pa aromë
 • Bio-Etanol Bionlov 5 L

  Ka stok

   25.00

  Siguria e karburantit Bionlov® Premium është certifikuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik PZH.

  • 100% origjinë bimore
  • 96-96,6% alkool etilik
  • Pastërti farmaceutike
  • Shumëdistiluar
  • Transparent dhe pa aromë
 • Rio

  S’ka stok

   800.00
  Oxhak për ambient të jashtëm…

  Rio është një oxhak me veshje në ngjyrë të zezë, i bërë nga materiale të qëndrueshme me cilësi të lartë, rezistente ndaj kushteve të motit. Shijoni flakët e vërteta deri në 55 orë me këtë oxhak me gaz. Madhësia e tij e vogël dhe kompakte së bashku me zgjidhjen portative ju lejon ta vendosni kudo që dëshironi në tarracën tuaj ose rreth kopshtit tuaj. Paneli i xhamit i tejdukshëm stabilizon zjarrin dhe zhavorri i xhamit të zi bëjnë një shtesë tërheqëse.

Po shfaqen 3 produkte

Shportë0
Nuk ka asnjë produkt në shportë!
Vazhdoni blerjet
Kreu Shitore Llogaria