MIRË SE VINI NË DYQANIN DECOFIRE

Oxhak Elektrik

Një oxhak elektrik është një zgjidhje e këndshme dhe e lehtë për të krijuar efektin e një zjarrit. Oxhakët mund të përdoren për dekorim por zakonisht kanë edhe funksion ngrohjeje. Shumica e vatrave të zjarrit janë të pajisura me disa nivele ndriçimi dhe ngrohjeje dhe mund të përdoren me telekomandë.

Një oxhak elektrik është plotësisht pa mirëmbajtje, kjo është arsyeja pse ata u bënë kaq të njohur në një kohë të shkurtër. Oxhakët elektrike të gjeneratës së re funksionojnë me drita ekonomike LED. Të gjitha vatrat LED përdorin një minimum energjie kur përdoren vetëm si oxhak dekorativ.

Një oxhak elektrik nga është një zgjedhje ekonomike dhe miqësore me mjedisin!

Zbuloni produktet
Shportë0
Nuk ka asnjë produkt në shportë!
Vazhdoni blerjet
Kreu Shitore Llogaria