MIRË SE VINI NË DYQANIN DECOFIRE

Bio-Etanol

Bioetanoli, një lëndë djegëse e rinovueseve e krijuar përmes fermentimit të sakarinës dhe përbërësve të niseshtesë së nënprodukteve bimore – kryesisht kallami i sheqerit, patatet, drithërat dhe sana – ka një gjurmë mjedisore neutrale.

Përveç nxehtësisë, djegia e bioetanolit gjeneron vetëm avull uji dhe dioksid karboni (CO2), duke i bërë vatrat e zjarrit me bioetanol praktikisht pa erë. Kjo e bën aspirimin e tymit krejtësisht të panevojshëm.

Bioetanoli krijon një flakë të bukur, të gjallë, praktikisht pa erë apo mbetje kur përdoret në pajisjet bioetanoli.

Bio-Etanol Bionlov 5 L
Shportë0
Nuk ka asnjë produkt në shportë!
Vazhdoni blerjet
Kreu Shitore Llogaria