MIRË SE VINI NË DYQANIN DECOFIRE

Oxhakë Bio!

Oxhaku i bioetanolit, oxhaku i së ardhmes!

Jeni ngopur me mbetjet e krijuara nga oxhaku juaj? Dëshironi të humbisni më pak kohë duke pastruar oxhakun tuaj, por duhet ta mirëmbani rregullisht për ta mbajtur të pastër? Zgjidhja është oxhaku i bioetanolit! Bioetanoli është produkt i së ardhmes për vatrat e zjarrit ndaj mos prisni më dhe investoni në një oxhak më ekologjik.

Bioetanol

Bioetanoli, një nga biokarburantet më të përdorura në botë, rrjedh nga drithërat si gruri, misri ose panxhari. Ky produkt, i bërë nga lëndë bimore, është një lëndë djegëse biologjike që do të krijojë flakë si një zjarr i vërtetë druri pa disavantazhe. Pas reagimit midis djegësit dhe karburantit (bioetanol) do të mund të admironi zjarrin në shtëpinë ose banesën tuaj pa kufizime siç mund ta paraqesë një oxhak klasik. Pra, mund të themi me siguri se oxhaku i bioetanolit është në gjysmë të rrugës midis një oxhaku dhe një sobë.

Produkt më ekonomik

Oxhaku i bioetanolit është më i përballueshëm se sa një oxhak klasik, sepse çmimi i tij nuk do të kalojë 2000 €, ndërsa për një oxhak me dru me instalimin e tij mund të paguash deri në 5000 €. Në të vërtetë, oxhaku i bioetanolit nuk do të kërkojë ndonjë punë të rëndësishme instalimi dhe nuk do të keni nevojë të instaloni një kanal ajri për tymin pasi nuk do të ketë asnjë. Pra, po, vetë produkti që është bioetanoli është më i shtrenjtë se druri, por në planin afatgjatë do të shihni se nuk ka shumë hapësirë ​​për ruajtjen e këtyre shisheve dhe për këtë arsye do të jetë një kursim parash për ju.

Përdorimet

Duke qenë se instalimi i një oxhaku të tillë është brenda mundësive të të gjithëve, do të mund ta instaloni në mënyra të ndryshme në varësi të vendit ku dëshironi ta vendosni. Dhe nëse e kuptoni që nuk është vendosur në vendin e duhur, do të mund ta lëvizni pa problem. Mund të vendoset thjesht si një oxhak tradicional, të varet në mur ose të vendoset në këmbë. Përveç kësaj, oxhaku i bioetanolit është i disponueshëm në modele të ndryshme dekorative. Kjo ngrohje ndihmëse është perfekte përveç ngrohjes nën dysheme për shembull.

Prandaj, ky lloj oxhaku ofron një mori zgjedhjesh pozash dhe modelesh që në mënyrë të pashmangshme do të korrespondojnë me shijet tuaja dhe do t’ju lejojnë të kaloni një kohë të mirë duke u ngrohur pa pasur nevojë të ushqeni dhe monitoroni vazhdimisht zjarrin dhe ta pastroni atë pas përdorimit.

Oxhakë me Bio-Etanol
Shportë0
Nuk ka asnjë produkt në shportë!
Vazhdoni blerjet
Kreu Shitore Llogaria