MIRË SE VINI NË DYQANIN DECOFIRE

Albanian SQ English EN

Tabletops

Filtroji
 • Bio-Etanol Bionlov 5 L

  Ka stok

   22.50

  Siguria e karburantit Bionlov® Premium është certifikuar nga Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik PZH.

  Veçoritë
  • 100% origjinë bimore
  • 96-96,6% alkool etilik
  • Pastërti farmaceutike
  • Shumëdistiluar
  • Transparent dhe pa aromë
 • Chantico

  Ka stok

   270.00

  Chantico Glassfire është një oxhak i rrumbullakët portativ, i cili mund të funksionojë si një element dekorativ kudo që dëshironi – brenda ose jashtë shtëpisë tuaj. Ndërtimi me cilësi të lartë sigurohet nga baza e tij e zezë prej çeliku inox dhe cilindri prej xhami i lëvizshëm. Me këtë oxhak tavoline ju mund të shijoni një zjarr të vërtetë deri në 3.5 orë. Gurë dekorativë, shkrepse dhe një mjet i posaçëm për të shuar zjarrin janë të përfshira në këtë grup oxhaku tavoline. Ju lutemi vini re se karburanti bioetanol nuk është i përfshirë.

  Veçoritë
  • Teknologji kundër derdhjes
  • Për ambient të brendshme dhe të jashtme
  • Rezistent ndaj kushteve të motive.
  • Djegës i mbushur me fibre qeramike aborbente
 • La Vela Midi

  Ka stok

   225.00

  Seri elegante vatrash tavoline të vogla. Ato prodhohen prej çelik inox dhe japin një pamje unike dhe ekskluzive.

  • Dizajn elegant
  • Nuk kërkohet energji elektrike
  • Lehtë dhe e shpejtë për t’u instaluar
 • Neo Burner

  Ka stok

   2,500.00

  Neo Burner është një produkt me karburant etanol në koleksionin premium të Planika – një alternativë për vatrat tradicionale të zjarrit me djegie druri. Kutia e dedikuar lejon instalimin e njësisë pothuajse menjëherë. Përdorimi i sigurt i djegësit sigurohet nga sensorë të ndryshëm dhe një mikroprocesor që monitoron procesin e djegies gjatë gjithë kohës.

  Veçoritë
  • DJEGËS AUTOMATIKË ETANOLI
  • PVETËM PËR PËRDORIM TË BRENDSHËM
  • POMPË E DEDIKUAR.
  • PULTI PËRFSHIHET
 • Shigo design

  Ka stok

   990.00

  Vatra bio-etanoli XXL Xaralyn me bërthamë qeramike ofron siguri maksimale.

  Veçoritë
  • Teknologji kundër derdhjes
  • Për ambient të brendshme
  • Djegës i mbushur me gurë absorbent qeramik.
 • Vatër Bio-Etanoli XL

  S’ka stok

   1,100.00

  Vatra bio-etanoli XXL Xaralyn me bërthamë qeramike ofron siguri maksimale.

  Veçoritë
  • Teknologji kundër derdhjes
  • Për ambient të brendshme
  • Djegës i mbushur me gurë absorbent qeramik.
 • Vatër Bio-Etanoli XXL

  Ka stok

   1,500.00

  Vatra bio-etanoli XXL Xaralyn me bërthamë qeramike ofron siguri maksimale.

  Veçoritë
  • Teknologji kundër derdhjes
  • Për ambient të brendshme
  • Djegës i mbushur me gurë absorbent qeramik.

Po shfaqen 7 produkte

Shportë
Nuk ka asnjë produkt në shportë!
Vazhdoni blerjet
Kreu Shop Llogaria